DR MUSIC

Info/kontakt:     www.drmusic.dk     ·     mail[a]drmusic.dk     ·     (+45) 26 80 40 60

DR MUSIC præsenterer

MARUSZCZYK

Instruments

Adrian Maruszczyk har været bosat i Tyskland siden 1981, men er født i Polen. Han er grundlægger af firmaet Public Peace Music Productions / Maruszczyk Instruments, og har i mere end 30 år været dedikeret til musik og alt relateret til det. Først som professionel bassist og studioejer, og siden år 2005 også som instrumentproducent.


“Jeg har gennem min karriere haft mulighed for at bruge en lang række forskellige instrumenter, forstærkere og andet udstyr under live-shows og studiearbejde. Takket være omfattende tests og forskning, har jeg samlet en stor erfaring indenfor områderne træsorter, pickups, hardware og strenge”, udtaler Adrian.


Og han fortsætter: “Den viden, jeg gennem alle disse år har indsamlet, har udrustet mig til at producere musikinstrumenter, forstærkere og tilbehør tilpasset den udøvende professionelle musiker, såvel som den ambitiøse amatør. Instrumenter hvis funktionalitet, tone og pris/kvalitetsforhold er uden for konkurrence. Den konstante videreudvikling og forbedring af mine produkter vil altid være min førsteprioritet”.

Alle Maruszczyk basser er håndlavede i Polen og Tyskland.


Der bruges udelukkende kvalitetstræ, samt kvalitetsprodukter indenfor pickups, elektronik og hardware. Derudover tilbyder Maruszczyk også diverse tilbehør, så som forstærkere, gigbags, strenge, læderremme mv.


Dan Rasmussen fungerer som ambassadør for Maruszczyk Instruments, og har et udvalg af basser mv. til rådighed. Og er gerne behjælpelig ved bestilling af basser, samt med at besvare relevante spørgsmål om Maruszczyk Instruments. Ligesom det, efter aftale, er muligt at se og prøve instrumenterne.


Tag gerne et kig på hjemmesiden, og du er velkommen til at kontakte Dan Rasmussen for mere info.


[LINK TIL MARUSZCZYK INSTRUMENTS]

Firmaet DR MUSIC tilhører

musikeren Dan Rasmussen

CVR nummer: 27409350